schaatsen okt

De marathonschaatsers in de topdivisie kunnen de komende weken gewoon hun wedstrijden blijven rijden. Ntab voorlopig de snelste Verbij bijt zich stuk.


Schaatsen In De Tom Menken Ijshal Aan De Weena 21 Oktober 1978 Rotterdam Glijbanen Adventure

Programma OKT schaatsen in Heerengeen Van 26 december tot en met 30 december vind in Thialf het Olympisch Kwalificatietoernooi OKT.

. Roest pakt ticket op vijf kilometer Bergsma en Kramer in wachtkamer Een samenvatting van de 5000 meter voor mannen bij het olympisch kwalificatietoernooi in. Zo zijn de zogeheten hoglines de lijnen van waar de spelers de schijven moeten werpen EasyToys-roze gekleurd. Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter.

Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter. Per afstand mag Nederland 3 rijd sters inzetten alleen op de langste afstanden 5000m vrouwen en 10000m mannen en de mass start zijn dat er slechts twee. Bekijk meer videos op schaatsennlvideo.

Olympische Spelen Beijing CHN. Alle tijden afstanden OKT schaatsen. Bij het invullen van die 2 keer 9 namen is de SEVO leidend.

NK Marathon in Alkmaar via NOSnl 2 januari. Hoe het zal gaan op het OKT blijft een beetje gissen natuurlijk De dertigvoudig wereldkampioen boegbeeld van het Nederlandse schaatsen en 35 jaar inmiddels wil nog één keer vlammen. Het OKT is een smalle poort waar een heleboel mensen doorheen proberen te komen.

Strijd op 500 meter en drie kilometer. Ik verlang soms wel terug naar die. AMSTERDAM - Het olympisch kwalificatietoernooi OKT voor de Nederlandse schaatsers duurt van 26 tot en met 30 december maar pas in de eerste week van januari wordt precies duidelijk wie er naar.

Olympisch Kwalificatietoernooi via NOSnl 1 januari. Carlijn Achtereekte kan zich niet meer verstoppen. Daikin NK Allround Sprint Heerenveen 4-20 februari.

Alle amateursport ligt met ingang van zondag tussen 1700 en 0500 uur stil maar de hoogste divisie van het marathonschaatsen wordt nu onder topsport geschaard. 1 day agoHet OKT begint zondag om 1400 uur met de 1000 meter voor vrouwen. Het olympisch kwalificatietoernooi OKT curling gaat vanaf zondag van start in Leeuwarden en de organisatie heeft een bijzondere sponsor gestrikt.

Vanwege de zogenaamde selectievolgorde die samen met de resultaten van het OKT bepaalt welke schaatsers naar de Spelen gaan is alleen de nummer één van de 5000 meter direct zeker van een olympisch ticket. Bij het OKT van 26 tm 30 december in Thialf wordt uitgemaakt welke schaatsers zich plaatsen voor de Winterspelen. De KNSB heeft besloten dat een schaatser die eerste wordt op het Olympisch Kwalificatie Toernooi OKT eind december is verzekerd van een startbewijs voor de Olympische Spelen.

24-12 Alle tijden afstanden OKT schaatsen. Het is bekend dat veel teams nog een trainingskamp hebben gepland als beste voorbereiding op het OKT. De volledige kalender vind je op schaatsennlkalender.

1 day agoZorgen in schaatswereld vlak voor cruciaal OKT Het OKT duurt tot en met 30 december. Concurrente Schulting moet Spelen mogelijk missen door zware schorsing. 2 days agoDe 35-jarige schaatsster van Reggeborgh wil zich in ieder geval op de kilometer en de 1500 meter individueel plaatsen voor Beijing.

2 days agoNOS Schaatsen vandaag 1407. Maar enkele schaatsers reizen vanwege de ontbrekende punten op de World Cup-ranglijsten toch eerst naar Calgary. Dit wordt duidelijk uit de matrix doordat van elke afstand de nummer één in de top negen van de matrix staat.

Wat mij vaak raakt zijn. 0927 Koen Verweij hoopt te verrassen op OKT. LIVE OKT in Thialf.

De tweede dag van het olympisch kwalificatietoernooi schaatsen begint om 1725 uur met de eerste 500 meter bij de mannen. De 5 kilometer voor mannen start om 1445 uur. 0927 Koen Verweij hoopt te verrassen op OKT.

ISU EK Afstanden Heerenveen 22-23 januari. Sven Kramer vroeg in actie op 5000 meter. Ik focus me niet op een tijd ik rijd gewoon zo hard.

Finaledag Daikin NK Shorttrack. Winnaars zijn speciale mensen en ik denk dat ik dat ben 0715 Alle tijden afstanden OKT schaatsen. Het olympisch kwalificatietoernooi is voor alle schaatssters het moment van de waarheid.

Hoe hard ze daarvoor moet schaatsen op het OKT kan ze niet precies inschatten. Iedere dag wordt er een afstand bij de mannen en een afstand bij de vrouwen verreden. Marathonschaatsen valt nu wel onder topsport en kan doorgaan.

NUjij-reacties 0 reacties reacties. Marathon Cup 8 Breda vanaf 1900 uur 26-30 december. Winnaars zijn speciale mensen en ik denk dat ik dat ben 0715 Alle tijden afstanden OKT schaatsen.

EasyToys dat ook al FC Emmen sponsort heeft zich verbonden aan het evenement. Olympisch Kwalificatietoernooi Heerenveen 7-9 januari. 1 day agoNOS Schaatsen vandaag 1646 OKT.


Kjeld Nuis En Koen Verweij Koningsrit 1500m Okt 2017 Schaatsen


Jaap Eden Ijsbaan Ijsbaan Schaatsen Eden


Kai Verbij Schaatsen


Afbeeldingsresultaat Voor Ice Hockey Pictures Hockey Ijshockey Schaatsen

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel